Меню
  • UKRAINIAN CONTEMPORARY
  • METRO CAFE BAR
  • Академія DTEK
  • CHORNOZEM
  • DRANKA
  • Inside. Out. iSaloni 2019
  • ÉTÉ HOUSE
  • STEPPE
  • FUJIWARA YOSHI
  • SKLO APARTMENT
  • DELTA HOUSE
  • BROWN EYES
ОБ'ЄКТГастролабораторія "Трапезна"
локаціяКиїв
площа150 м.кв.
клієнт Бізнесмен Володимир Шаповалов - власник мережі винних супермаркетів «Goodwine».
задача Приміщення площею в 150 кв.м, функціонуюче як «їдальня для співробітників» доручили майстерні Махно з метою повністю перетворити досить маленький простір для цілого ряду проектів.
title
Істина у вині.

ІСТОРІЯ І РІШЕННЯ

На полицях магазину Good Wine зібралася найбільша в Європі колекція вин. Тому власники задумалися над новим форматом для свого дітища - гастролабораторія з кулінарними і винними майстер-класами. Приміщення площею в 150 кв.м, функціонуюче як «їдальня для співробітників» доручили майстерні Махно з метою повністю перетворити досить маленький простір для цілого ряду проектів. Що ж ми отримали?

title

Ресторан з поетичною назвою «Трапезна» викликає в першу чергу теплі візуальні і тактильні відчуття. Тут багато «посадочних місць», а за штурвалом потужної кухні тільки досвідчені шеф-кухарi.

Дизайн дуже простий, без вишукувань, виконаний з дотриманням усіх вимог пожежної безпеки. На додаток до цього ми налагодили систему кондиціонування, а головне - облаштували таку show-kitchen, щоб кожен відвідувач зміг взяти участь у ревізії на чистоту і порядок.

Що стосується інтер'єру, то тут Сергій використовував свої улюблені матеріали: бетон, скло, метал і різні породи дерева. Важливий акцент зроблений на шпон-панелях з масиву дуба. Така декоративна мозаїка не тільки освіжила обстановку, але і вдало приховала за собою підвіконні радіатори, які, на жаль, нам не дозволили демонтувати.

title
title

Ми відчуваємо паркетну дошку на підлозі, коли приємно постукуємо каблуком або міцною підошвою, ця ж текстура дзеркально проходить по стелі, створюючи відчуття затишку і захищеності. Металеві каструлі, казанки та кухонний гарнітур надають інтер'єру строгості і якоїсь технічності. З меблів: жовті і бежеві стільці фірми Calligaris, широкі столові столи з ясена, виготовлені спеціально на замовлення, впевнено розміщують на собі великий достаток тарілок зі смаколиками.

Філософія цього закладу: свіжі інгредієнти, відсутність консервантів, натуральність і природність - така формула диктує випуск обмежених тиражів продукції з мінімальним терміном зберігання. Ви побачите прості лінії, декор майстерні Сергія Махно у вигляді ваз «Димарі», авторських світильників «Сone», поверхня яких нагадує фактуру натуральної глини і землі.

Атмосфера вийшла дуже теплою, дружньою і розташовує до нових знань у сфері енології та кулінарії. Одночасно співробітники Goodwine завжди із задоволенням проводять тут свою обідню перерву, з можливістю повністю абстрагуватися від робочих буднів і зануриться в душевні розмови про прості життєві істини.