Меню
  • Kofan Bar
  • Дім Shkrub
  • IQ-19
  • OSELYA
  • GALAKTIKA
  • MAGMA
  • Yogo Apartment
  • BLOCK HOUSE
  • SPACESHIP
  • UKRAINIAN CONTEMPORARY
  • METRO CAFE BAR
  • Академія DTEK
ОБ'ЄКТофіс
локаціяБЦ IQ, Київ
площа961,02 кв.м
клієнт українська інвестиційна компанія
задача Створити дизайн офісу для інвестиційної компанії, який би сприяв комфортній роботі команди та підкреслював важливість прийнятих рішень у стінах цієї установи.
title
Команда
title
Головна ідея

Інтер’єр із металевим характером і динамікою руху вперед.

Реалізація

Якщо оглянути кожен куток кожного кабінету, сумнів не залишиться — все виконано на роки, совість та професійність команди, що працювала над проектом.

Рецепція #1

Місце зустрічі vip-клієнтів обрамлене натуральним каменем. Рецепт монументальної рецепції: нарізати товсті слеби каменю, з’єднати їх під різними кутами, обрізати всі зайві шмати, залишити нерівності, насолоджуватися. Стіл виконаний в такт стіні — теж з натурального каменю та відрізком світла, що візуально зонує робочий стіл. М’яка зона очікування контрастує з зухвалими бетонними столами. Одна стіна — у горіхових панелях, інша — у матовому склі. На стелі виросли світильники-кратери, з яких ллється тепла лава світла. Здається, ніби вони були тут завжди.

Захоплюватися.

title
title
title
title
Рецепція #2

Світильники-кратери ведуть до другої рецепції. Поміж горіхових панелей на стінах стоїть стіл огорнений рідким металом та осяяний авторськими лампами Loza від Сергія Махно.

Надихатися.

title
title
title
Рецепція #3

Тетраподи тут. Тетраподи там. Тетраподи всюди.

Стіна автоматично стає зірковою, коли її вкриває простирадло авторської плитки Tetrapod, яка отримала Red Dot Award. Вдалим доповненням арт-стіни став арт-стіл — поєднання ідеального глянцевого мармуру та брутального боксу граніту. Рецепція знаходиться під світлою вартою керамічних ламп Lakuna від Сергія Махно. Поряд — м’який куточок та пласти градієнтного скла, що зонують простір та дають денному світлу можливість зустрітися з рецепцією.

Йти назустріч.

title
title
title
Open-space

Open-space має бути open — тому ми зробили його максимально світлим та повітряним. А ще оpen-space має бути space — тому ми зробили стелю у вигляді «молочного шляху». Над робочими місцями розсипалася піксельна стеля. Вона поділена на кілька частин, які можна вмикати окремо та регулювати кількість освітлення. В результаті — контраст традиційного, проте поява чогось абсолютно нового. Округлене смарт-скло відділяє відкритий робочий простір від двох переговорних кімнат та call-room, формуючи чітке півколо — міліметр у міліметр.

Творити.

title
title
title
title
title
title
title
Закритий оpen-space

Простір поділений на три робочі зони. На стінах — м’які переливи рідкого металу, попід стелею — керамічні лампи Vulyk та Lakuna від Сергія Махно. Кабінети повітряні, легкі, у світлій гамі та великих сподіваннях.

Прагнути.

title
title
VIP-кімната для переговорів

Місце, де розмови переростають у домовленості, а рішення стають вирішальними. Кольори поділили між собою простір: м’який травертин забрав собі підлогу, стіну та частину стелі, решту взяли собі звукорозсіюючі сірі панелі та чорний метал. Стіл — окрема, але дуже красива історія. Для того, щоб зробити такого чотириметрового велетня, скляні панелі поєднали зі вставками зеленого мармуру. В результаті — витвір мистецтва та невід’ємний учасник усіх важливих угод. Понад столом в’ється хребет лампи. Завдяки нерівномірному розміщенню світлових ліній, здається, ніби лампа плаває у повітрі.

Бути у згоді зі світом.

title
title
Кабінет генерального директора

Кабінет візуально поділений на три зони: робочий стіл, місце для відпочинку та зона для переговорів. Простір огорнений світлим відтінковим обрамленням та мінімалістичністю дизайн-рішень: стіна з окисленої міді, обтягнутий шкірою стіл для переговорів, молочні або прозорі двері до лаунж-кімнати — залежно від настрою генерального директора. У панорамі вікон — Батьківщина-мати розповідає легенди про Київ.

Прислухатися.

title
title
title
title
title
Кімната відпочинку генерального директора

Оксамитова лінія дивану доповнена мармуровим журнальним столиком. Під стрілами мінімалістичного світильника стоїть горіхова підставка для офісних дрібниць. Кімната дихає відпочинком від буденності.

Розслабитися.

title
title
title
title
Кабінет заступника директора

Горіхові стіни огорнули простір в пастельну легкість, а широкий дубовий паркет гарантує м’які впевнені кроки і тільки вперед. Панорамні вікна — особливі щасливчики, вони насолоджуються найкращим краєвидом Києва.

Бачити.

title
title
title

Кімната відпочинку заступника директора — компіляція затишностей. Дерев’яні панелі на стінах повторюють вишивку на українських рушниках, кожного разу нагадуючи про те, що на стінах, у вікні та у серці має бути Батьківщина. Зухвалі бетонні столики тримають синє плесо дивану та не дають йому розхлюпатися м’якістю. Все — різне, і все — в гармонії.

Експериментувати.

title
title
title
title
Санвузли

Стеля — рій морських хвиль. Рельєфні дзеркальні панелі відбивають світло яскравими переливами, створюючи ефект гри бризів з морською гладдю. Попри те, що єдине джерело освітлення — це led-стрічка, у кабінках достатньо світло завдяки дзеркальним вигинам стелі.

Дивитися вгору. І йти вперед.

title
title
title
title
Кухня та зона відпочинку

Улюблене місце всіх працівників — кухня з барною стійкою та лаунж-бокси. Стільці та м’які бокси огорнені в колір морського бризу. Він нагадує про відпочинок та надихає на підкорення нових вершин.

Наповнюватися.

title
title
title
title
Відеотур:

Марина Гречко

https://www.youtube.com/watch?v=nsgIYcJa1K8

  • ТЕРМІНИ ПРОЕКТУВАННЯ 2 роки