background
0%
Звук: вимкнено
image
Статті

Пробач, Pinterest

У рубриці дизайн-дайджест ми збираємо натхнення – корисні книги та веб-ресурси, відомі проекти і навіть улюблені речі дизайнерів.

Тема сьогоднішньої розмови – 5 журналів про архітектуру й дизайн інтер’єрів, після читання яких хочеться, якщо не оновити домашній /робочий простір, так точно додати йому свіжих штрихів.

image

Dezeen

Журнал, яким позаочі вимірюють крутизну архітектурних і дизайнерських об’єктів (є звичайний «проект», а є «проект, опублікований на Dezeen»). Тут все настільки стильно і продумано, що навіть реклама “на своєму місці”. Не дратує. Заснований у 2006 р. З тих пір впевнено тримається в топі спеціалізованих видань.

Має жорсткий редакторський фільтр. Збирає кращі зразки архітектури, product-дизайну та дизайну інтер’єрів з усього світу.

  • DEZEEN ПРО ВЕЛИКІ ПРОЕКТИ, НОВИНИ І… ПЛІТКИ АРХІТЕКТУРНО-ДИЗАЙНЕРСЬКОЇ ІНДУСТРІЇ.

У 2013 р. за версією The Times увійшов до списку 50 сайтів «без яких неможливо жити», опинившись в одному ряду з такими гігантами, як Google, Facebook, Wikipedia. Щомісяця за натхненням на Dezeen заходять близько 3 мільйонів осіб.

image

www.architecturaldigest.com

Вікіпедія у світі архітектури та дизайну інтер’єрів.

  • СЬОГОДНІ ІМЕНИТИЙ БРЕНД AD ОБ’ЄДНУЄ 9 МІЖНАРОДНИХ ВИДАНЬ.

Більше мільйона візуалізацій: інноваційні будинки, незвичайні споруди, ландшафти, винаходи у сфері предметного дизайну. І, звичайно, інтер’єри. Від невеликого заміського будинку, де приємно проводити вихідні на природі, – до величезного бутік-готелю в кілька поверхів.

Підкуповує і факт, що AD – місце, де кращі дизайнери і архітектори світу стануть вашими порадниками по роботі з простором. Вони розкажуть, як підібрати освітлення і зробити досконалою кухню. Або створити еклектичний інтер’єр, який не буде виглядати як після землетрусу.

image

www.yatzer.com

Філософію журналу відображає назва. Сленгове «yatzer» означає «думати про щось, перш ніж про це подумає хтось інший».У видання до-ско-на-ла візуальна естетика і широкий тематичний спектр. Від дизайну сучасних апартаментів, що виникли на місці покинутого вашингтонського гаража – до дивовижних килимів, сплетених жінками кочового племені Марокко. Щоб читач не загубився і відразу знайшов потрібне, теми розбиті за категоріями: дизайн, архітектура, мистецтво, мода, подорожі та календар подій.

  • Я ЗНАЮ ЛЮДИНУ, ЯКА ОНОВЛЮЄ YATZER, ЯК ТІЛЬКИ ПРОКИДАЄТЬСЯ (НАВІТЬ ПЕРЕД ТИМ, ЯК ВСТАТИ З ЛІЖКА І ОДЯГНУТИ КАПЦІ).

Редактори кажуть, що ніколи не займалися рекламою. Журнал став популярним за схемою: читач побачив – розповів другові.

image

design-milk.com

«Завжди свіже і не кисле», – описують «молоко» автори, щоденно наповнюючи стрічку інтер’єрами, архітектурою і предметним дизайном на будь-який смак. Щоб кожен втамував спрагу. Особливість ресурсу – тематичні колонки.

Щочетверга подають «знежирене молоко» ( «Skim milk») – статті й огляди про мінімалізм. Якщо ви шукайте референси будинків з лаконічними рисами або мінімалістських інтер’єрів – вам сюди.

Пережити п’ятницю і дочекатися вихідних допоможе «Friday Five», де дизайнери, художники та підприємці розповідають про 5 улюблених речей. Колонка «Destination design»нагадує тревел-гайд по готелях і апартаментах із крутим дизайном.

image

Wallpaper

Будете на батьківщині Wallpaper, в Лондоні, – потіште себе паперовим журналом. В Україні знайти друковану версію важче, але деякі матеріали є у відкритому доступі. Wallpaper – трендсеттер у світі дизайну з 1996. З кожним роком журнал розширює культурні горизонти, шукаючи для свого читача цікавий контент.

Завдяки рубрикам «Архітектура» та «Дизайн» можна не перейматись, що пропустиш щось важливе в житті індустрії. Wallpaper розповість тобі про все.

image image

Media

обговорити
спільний проєкт

Залишити запит
Залишити запит

далі НА
MAKHNO Media

Всі новини
image

Необруталізм. Витоки.

05.10.15

Статті

image

Авторський стиль в інтер’єрі

24.09.15

Статті

Drag