background
0%
Звук: вимкнено
image
Новини

Український дизайн отримав паризьку прописку

Предметний дизайн від української студії MAKHNO відібрали для постійної експозиції в паризькій галереї MettlesomeDesign. Арт-локація знаходиться на розі з Єлисейськими полями в самому серці Парижу — в 10 хвилинах від Тріумфальної арки. Тепер у виставковому просторі між шоурумом Bentley та фундацією LouisVuitton розмістилися крісло TheElephant та дві лампи Khmara з колекції Ukrsavana. Український дизайн у цій галереї експонується вперше.

Галерист, архітектор та дизайнер Андреа Періно каже, що для свого галерейного простору обирають предмети дуже ретельно. Усе має значення: ідея, якість, історія предмету та його автора.

image

Ukrsavana – це світ, де українські традиції і природа є головними співавторами дизайнерів; місце, далеке від міста і турбот, де поняття «метушня» залишається невідомим, де предмети інтер’єру та декор живуть поза часом і створюють власні правила.


Лампа Khmara створена, щоб осяяти світ ніжністю. З неї ніколи не падає дощ. Вона пахне солодкою ватою і смакує як літній ранок. «Khmara» перетворює стелю в наповнене співами птахів небо.

image
image

Крісла і дивани з колекції The Elephants відростили величезні вуха, коли мешканцям Ukrsavana захотілось затишку та усамітнення. Дерево і текстиль, згладжені кути, обтікаючі форми. Завжди на сторожі особистого простору.

image
image

Проект Ukrsavana був представлений на колективному стенді Ukrainian Design Brands Vol2 на одній із найвагоміших міжнародних подій у сфері дизайну – виставці Maison&Objet-2019, а одна з ламп Khmara була обрана до тренд-зони “What’s New?”. Виставка проходила 18-22 січня в передмісті Парижу, звідки предмети і були обрані в паризьку галерею.

image

Автори експонатів: засновник студії Сергій Махно, головний архітектор Ілля Товстоног і керівник предметного відділу Ігор Гавриленко.

Більше про предмети з паризькою пропискою на сайті makhnostudio.com.

image image

Media

обговорити
спільний проєкт

Залишити запит
Залишити запит

далі НА
MAKHNO Media

Всі новини
image

Проект студії MAKHNO переміг на престижному світовому конкурсі “The Architecture MasterPrize”

20.11.18

Новини

image

Втрачайте голову від краси: нова рекламна кампанія від студії MAKHNO

31.10.18

Новини

Drag