background
0%
Звук: вимкнено
image
Новини

Український дизайн у Нідерландах: крісло для ботанів і вази-мандрівники

Студія MAKHNO покаже свій предметний дизайн на Dutch Design Week. Це найбільша подія сфери у Північній Європі, котра збирає більше 2 тисяч дизайнерів і 300 тисяч відвідувачів із усього світу. Проходитиме 20-28 жовтня у Ейндховені.

На виставці роботи студії будуть представлені на спільному українському стенді, котрий розкриє тему модернізму. Серед предметного дизайну, який побачать у Нідерландах, крісло «Ботан» і колекція ваз та світильників «Мандрівники».

image
image

«Ботан» задумувався лампою, але трансформувався в «схованку» для диваків і книжкозалежних. Звуко-зоро ізоляція в положенні сидячи, лежачи, малюючи, уві сні.


image
image

Колись ми будемо жити зовсім в іншому світі. «Війна» і «телефон» стануть архаїзмами. Особистий простір більше ніхто не захищатиме, снідатимуть годинами. Цей світ збудують диваки, які не приймають світ сьогоднішній. Саме для них і був створений «Ботан». Він захищатиме кожну мрію від втручання зовнішнього світу, доки вона не стане планом.

image
image

Сет керамічних ваз і світильників «Мандрівники» (Travellers) подорожував роками і вбирав найдрібніші деталі націй, культур, палітр із найвіддаленіших куточків нашої планети, щоб потім розповідати історії, відомі тільки їм. Усі – зроблені вручну, однією людиною для іншої. На власному виробництві студії, в єдиному екземплярі.

image
image
image

«ДУЖЕ ВАЖЛИВО ПОКАЗУВАТИ СВІТУ, ЩО УКРАЇНСЬКИЙ ДИЗАЙН ІСНУЄ. ЩО ВІН СУЧАСНИЙ І НЕПОВТОРНИЙ. І ЯКЩО ЩЕ ДЕКІЛЬКА РОКІВ ТОМУ НА НАС ДИВИЛИСЬ ІЗ ПІДОЗРОЮ, ТО ЗАРАЗ УКРАЇНСЬКІ СТЕНДИ В ОБ’ЄКТИВАХ УСІХ СВІТОВИХ ЗМІ», – ЗАЗНАЧАЄ ЗАСНОВНИК І КЕРІВНИК СТУДІЇ MAKHNO СЕРГІЙ МАХНО.


image
image
image
image
image image

Media

обговорити
спільний проєкт

Залишити запит
Залишити запит

далі НА
MAKHNO Media

Всі новини
image

Студія MAKHNO створили дизайн українського стенду на головній меблевій виставці Канади

01.08.18

Новини

image

Не зовсім реклама: нову кампанію для студії MAKHNO створив художник

18.04.18

Новини

Drag