background
0%
Звук: вимкнено
image
Блог Сергія Махно

Мені подобається, що ви хворі бетоном.

Мінімалізм, еклектика, лофт, примітивізм – бетон пасує всім напрямкам дизайну.

image

«Cирі» матеріали сьогодні на хвилі популярності. Багато дизайнерів (я – не виняток) використовують бетон у несподіваних варіаціях. Попросіть мене назвати річ, яку не можна виготовити з його допомогою. Я не зроблю це. Бетон універсальний.

image

У продукт-дизайні зробити, наприклад, стілець із бетону, справа не з легких. Матеріал жорсткий та щільний. Це не зупиняє дизайнерів. Паоло Лучідіі, Бенджамін Х’юберт, Тім Макеерод створюють концептуальні «бетонні вогні».

image
image

Тканина і бетон знайшли один одного в роботах Флоріана Шмідта. Табурети випускника Мюнхенського університету вже мають всесвітню відомість. Автор охоче ділиться секретом виготовлення: полотно потрібно занурити в бетон і зачекати, поки те затвердіє. Просто.

image
image

Дизайнерська плитка Даніеля Огасяна. Бетон є провідником ідеї, що примітивна фактура сприймається на дотик краще, аніж декоративна.

image

Том Хага – власник і автор ще однієї бетонної колекції. Норвежець фотографує сировину, серед якої і текстури бетонних блоків. Зображення з легкої руки художника перетворюються на шпалери.
Австрійська студія дизайну «Штайнінгер» створила інноваційну кухню з ультра-тонкого 8 мм бетону, міцного, світло- та теплостійкого, а головне – безпечного матеріалу.

Ванні кімнати та бетон. Поєднання витонченої кераміки, скла та брутальних рис. Красиво. Том Хага – власник і автор ще однієї бетонної колекції. Норвежець фотографує сировину, серед якої і текстури бетонних блоків. Зображення з легкої руки художника перетворюються на шпалери.

image
image

Промисловий дизайн – не фешн-примха, а підсвідома алюзія людини до своїх витоків.

image image

Media

обговорити
спільний проєкт

Залишити запит
Залишити запит

далі НА
MAKHNO Media

Всі новини
image

Про мінімалізм мінімалістично

24.10.15

Блог Сергія Махно

image

Як забрати в Україну частину Японії

20.10.16

Блог Сергія Махно

Drag