background
0%
Звук: вимкнено
image
Блог Сергія Махно

Реанімація старих будівель

 

image

Я розповім вам історію. Якісь американці отримали у спадок (придбали/ виграли – не важливо) церкву. Рука не піднялась зруйнувати ліпнину, вітражі та інші вінтажні штуковини, які служили там за оздобу. Вихід знайшли – мінімалізм. Стиль вдало доповнив історичне Я будівлі. Релігійність “сховали”, затишку додали.

image
image
image
image
image
image

Гармонійно поєднати сучасність та старовину – не тренд, а рівень професіоналізму.
Зруйнувати і створити нове з нуля – просто. Інша справа – оживити старий предмет. Переглянути його, перевідчувати, переосмислити. Це достойно поваги.

image
image

Наш бар “Dogs & Tails” знайшов притулок у стінах малого залу “Кінопанорами”. Це проект, який я спочатку уявляв по-іншому. Вже в процесі роботи ми побачили, що стеля оздоблена лазурною ліпниною. Таке не можна було втрачати. Навколо неї і почали будувати дизайн-концепцію.

image
image

Я не уявляю інтер’єр “Dogs & Tails” в альтернативній реальності. Зараз бар такий, яким повинен бути. Я в це вірю, вірять його відвідувачі і господарі.


image
image

Мені подобаються старі будинки, їх автентична архітектура і планування. Це дуже круто – мати можливість реконструювати одну з них. Так, там погана комунікація, але це навіть розпалює божевільний азарт.

Не хочу забігати наперед, та маємо на прикметі один проект. Буде це театр, бібліотека або храм – дізнаєтесь.

image image

Media

обговорити
спільний проєкт

Залишити запит
Залишити запит

далі НА
MAKHNO Media

Всі новини
image

Еклектика: вибачте, що?

10.09.15

Блог Сергія Махно

image

Людей крізь інтер’єр видно

05.10.15

Блог Сергія Махно

Drag