background
0%
Звук: вимкнено
image
Новини

Не зовсім реклама: нову кампанію для студії MAKHNO створив художник

image

Люстри-лілії, що цвітуть посеред басейну. Гігантська бетонна рука над ліжком. Ресторан, у якому пропонують посмакувати буханками хліба. Це сюжети колажів, що стали основою нової промо-кампанії дизайн-студії Sergey Makhno Architects.

Створив дивакуваті колажі український художник Роман Михайлов. Кампанія відображає філософію бренду — «We art the world» — архітектура та дизайн як нове мистецтво.

«Не шукайте тут подвійних смислів. Мистецтво — це хаос. Ми не намагаємось його впорядкувати, а покладаємось на емоції і творимо, як відчуваємо. Ми з Романом схожі в цьому. Такі ж одержимі тим, що робимо. Тому приємно було побачити його погляд на нашу роботу», — розповідає керівник майстерні Сергій Махно.

Роман Михайлов у рекламному жанрі працював вперше. Художник відомий своїми проектами «Дух свободи», «Крихкість», «Тіні», котрі були показані в Україні та Європі.

«Для мене проекти студії Сергія Махно — це кілька стихій, що незрозумілим чином вживаються під одним дахом. У них я відчуваю потужну енергетику, силу і впевненість. Це захоплює. Працюючи з фотографіями робіт студії я побачив, що все, що вони створюють: від чашки до будинку, — збирається разом у величезний світ. У ньому хочеться жити, він надихає та провокує на створення нового», – поділився художник Роман Михайлов.

За 15 років роботи майстерня реалізувала понад 500 проектів у 16 країнах світу. Працюють у трьох напрямах: дизайн інтер’єрів, архітектура та предметний дизайн.

«Метр за метром ми будуємо нові світи. Світи, у яких дерева ростуть посеред вітальні, а люстра може бути розміром з людину. Де ванна кімната — це скляний бокс, а бетонна плитка — у формі пташок. Ми любимо, коли речі дивують і щоразу робимо неможливе можливим. Ми впевнені, що краса породжує красу, тому перетворили дизайн на мистецтво. Не важливо що — дім, ресторан, офіс чи бібліотека. Важливо як», — каже Сергій Махно.

image
image
image
image
image
image
image
image
(1/8)

image image

Media

обговорити
спільний проєкт

Залишити запит
Залишити запит

далі НА
MAKHNO Media

Всі новини
image

Сергій Махно представить свої роботи на Paris Design Week

10.04.18

Новини

image

Студія MAKHNO перемогли на міжнародному конкурсі дизайну

04.04.18

Новини

Drag