Menu
  • Office Cave
  • Asian House
  • Asian House
  • Family house
  • Bulvar Fontaniv
  • Restaurant in Minsk
  • Canada Nail Bar
  • Grey Apartment
  • SUM Office
  • Boutique hotel
  • Mini Hotel
  • Echo House
type/projectrestaurant
locationKyiv
area196 sq m
client businessperson
objective a modern restaurant interior based on the Eastern simplicity and Ukrainian relics.

THE STORY AND THE SOLUTION

Going for breakfast or dinner on the 73а Lomonosov St. in Kyiv, you have a desire to wear a suit and get out of the closet the most beautiful dress (of course, you visit Brahms!).

The European cuisine restaurant appeared on the Kyiv food map in December 2016. Our studio developed its design concept from the corporate identity to the specific character of the space. So we know how it is to be a restaurant named after a famous composer.

title
title
A two-storey restaurant represents the light worship and wood from floor to ceiling.

There are two core zones. At your disposal a table on the first floor or in a secluded area on the lower level.

title

The first floor is opened and filled with light. The owners shared our passion for laconic Japanese interiors, and we materialized it in natural motifs, calm tones and functional space planning.

title
title

The Japanese-style echo reflected in the exposed wooden ceiling beams.

title

The massive construction added a Wabi Sabi mood to the interior. "It looks as they have been here for a long" – complimented a visitor.

Over time beauty of wood will fascinate more and more. It is the interior element, the flow of time suits to.

title
title

Ceramic lamps The Earth belong to the unique collection designed by Sergey Makhno. Finding two similar among them means wasted time. Each handmade object has а unique pattern.

The point of contact interior and nature demonstrates a decorative branch affixed to the ceiling.

title
title
The point of contact interior and nature demonstrates a decorative branch affixed to the ceiling.

The Japanese laconicism continues at the lower floor. It’s the space of cooler color temperature where neutral concrete blends with bamboo walls and black lights.

title

We are not the fans of the British anthology series, but created own black mirror. A play area for children is hidden behind.

title
The real heavyweights are the tables made of solid oak. To complement them we chose the squat sofas with a pleasing linen upholstery of the dark chocolate color.
    title
    title
    Our main goal was to achieve a genuine feeling, a traditional feature of the Japanese interior. All the elements had to take root and form a holistic microcosm.
    title

    The interior is full details but saves an external cleanliness and lightness.


    title
    title
    • REALIZATION One year

    Curator of project: Anton Sivashenko

    Join us on Behance to appreciate the project!

    And follow our Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter and Youtube pages to keep the track of news.