background
0%
Звук: вимкнено
image
Блог Сергія Махно

Людей крізь інтер’єр видно

Будинок – така ж жива істота, як і ми з вами. Кожна людина (брюнет чи блондин, високий просто чи високий в стрибку, відмінник чи гроза вечірок) «виховує» своє житло. Вішає на стіну фотокартки. Лишає всюди улюблені речі. Клеїть сніжинки на вікно. Привозить купу сувенірів із відпустки.

Інтер’єр відобраЖАє людину. Він розповість про смаки, спосіб життя та характер власника. Запитайте себе, чи комфортно вам вдома. Якщо на обличчі не з’явилась задоволена усмішка, ви десь звернули не туди.

  • Біллі Болдуін: «По дому або кімнаті, про які згадують із задоволенням, видно, що господарі їх люблять».

Старт у марафоні змін починається не з позначки «куплю щось нове». Старі речі по-особливому цінні. Це хранителітаємниць минулого. Чому б не стерти пил ззі старогокомода й не переробити його? Або не дати шматку деревини шанс стати стендом? Може, він все життя про це мріяв…
Аргумент номер наступний. Нandcrafting знижує стрес. Так що вам лишається тільки запасатись часом.


Дім – плетиво з відчуттів. Він повинен надихати і заряджати енергією.


image
image
image

В дизайні важливо не йти за трендами, а створити правильний настрій. Щоб повертатися було в радість. Щоб хотілося вставати і готувати на кухні сніданок. Щоб годинами сидіти у вітальні й не помічати, як рухається стрілка годинника.

Жити довго з однією люстрою – це як готувати на всі свята наполеон. Так, смачний. Але існує ще 10000… тортів, які можна спробувати. Крім люстр, є підлогові торшери, бра, настільні лампи, LED-освітлення… Метал, тканина, скло, кераміка. Шукайте своє і не бійтеся експериментів.

image

Власники невеликих квартир скаржаться на брак місця. Я скаржуся на власників невеликих квартир, бо вони не знають, що таке зонування. Використовувати метри потрібно розумно. Облаштуйте кімнату «під себе». Тут я працюю, тут займаюся йогою, а он там буде зелень і великий стіл для сніданкообідовечерь (щоб і гостям, і своїм комфортно).
Хто не знає, як ділити – познайомтеся ближче з перегородками. Є стаціонарні, розсувні, підвісні (тканинні, бамбукові) і тд. Альтернативою їм стануть відкриті стелажі, килими, стійки, колони, арки.

image
image
image

Щоб роздратувати філолога, напишіть “будь ласка” через дефіс. Щоб роздратувати дизайнера, розставте всі меблі біля стін (так, щоб утворилася мила рамочка). Швидкий, легкий, надійний спосіб візуально зменшити приміщення. Крісла, стільці та пуфи повинні спілкуватися між собою. На дивані рідко сидять більше 3 осіб одночасно. Факт.

  • Білий або синій? Круглий геридон чи консоль? Колір, меблі, декор – все важливо, адже віддзеркалює особистість. Архітектори та дизайнери – це, насамперед, психологи. Враховуючи індивідуальні особливості замовника, вони мають створити інтер’єр, який буде ідеально пасувати власнику.

image

Кожен інтер’єр робить мене іншим.

image
image

ІДЕЙ КУПА. ЇМ НЕМАЄ МЕЖІ. ЯК НЕМАЄ МЕЖІ ЛЮДСЬКИМ МОЖЛИВОСТЯМ.


image image

Media

обговорити
спільний проєкт

Залишити запит
Залишити запит

далі НА
MAKHNO Media

Всі новини
image

Вабі-сабі. Частина І

05.10.15

Блог Сергія Махно

image

Вчитель погано пояснює лофт

05.10.15

Блог Сергія Махно

Drag