Меню
  • Прометей
  • Брамс
  • Мультиплекс Чернігів
  • Будинок шифт
  • Будинок на схилі
  • Будинок біля моря
  • Будинок Йорка
  • Офіс юристів
  • Oriental Oko Spa
  • Офіс New flora
  • Місто квітів
  • BBQ
ОБ'ЄКТ ресторан
локація Київ, Теремки
площа 196 м кв
клієнт бізнесмен
задача сучасний інтер'єр ресторану, суміш східної простоти та українських реліктів.

ІСТОРІЯ І РІШЕННЯ

Коли збираєшся на сніданок чи вечерю на Ломоносова 73а, хочеться одягнути костюм і дістати з шафи найкрасивіше плаття, адже йдеш в гості до Брамса.

Заклад європейської кухні з'явився на фуд-мапі Києва у грудні 2016-го. Ми розробили його дизайн-концепцію від фірмового стилю до загального характеру приміщення. Тому знаємо, як це – бути рестораном з ім'ям композитора.

title
title
Брамс – це два поверхи, фетиш світла і дерево від підлоги до стелі.

Основних зон дві. Ви можете розташуватись на першому поверсі або ж спуститися в більш усамітнену зону на нульовий.

title

Перший поверх ми відкрили й наповнили світлом. Замовники розділили нашу пристрасть до лаконічних японських інтер'єрів, що матеріалізувалось у природні мотиви, спокійні відтінки та функціональне планування простору.

title
title

Ехо Японії – дерев’яні балки на стелі.

title

Масивна конструкція принесла в інтер'єр вабі-сабі настрій.

«Виглядає так, ніби вона тут давно», – отримали ми комплімент від гостя закладу. З часом краса дерева зачаровуватиме більше й більше. Це один з елементів інтер'єру, якому старість до лиця.

title
title

Керамічні світильники «Земля» – авторськa колекція, розроблена Сергієм Махно. Не шукайте двох однакових об’єктів, бо даремно витратите час. Це ручна робота, і кожен світильник має особливий патерн.


Точка дотику інтер'єру з природою – декоративна гілка, прикріплена до стелі.

title
title
Точка дотику інтер'єру з природою – декоративна гілка, прикріплена до стелі.

Японська лаконічність продовжується на нульовому поверсі. Простір більш холодний за кольоровою температурою. Нейтральний бетон гармонує з бамбуковими стінами та чорними світильниками.

title

Ми не фанати британської серіальної антології, але маємо чорне дзеркало. За ним ховається ігрова зона для дітей.

title

Столи-важковаговики виготовлені з масиву дуба. Дивани – приземлисті, з лляною оббивкою кольору шоколаду.

title
title

Ми прагнули досягти органічності. Важливо було, щоб всі елементи прижилися і утворили цілісний мікрокосм.

title

Незважаючи на те, що інтер'єр наповнений деталями, він зберігає зовнішню чистоту та легкість.

title
title
  • РЕАЛІЗАЦІЯ 1 рік

Заходье на наш Behance, щоб зацінити проект.

А також подпісуйте на наш Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter та Youtube, щоб бути у курсі всіх новин.