background
0%
Звук: вимкнено
image
Новини

Одразу два проєкти студії Сергія Махно у фіналі престижного британського конкурсу

Міжнародна премія SBID International — одна з найбільш престижних нагород сфери. Брати участь у конкурсі мають право тільки акредитовані організацією члени. До складу міжнародного журі входять: Лін Шеф Уайт, менеджерка дизайну інтер’єрів у Universal Studios, Стефан Сіелаф, директор дизайну Mulliner Coachbuilding, Bentley Motors Ltd; сер Майкл Діксон, директор Музею природної історії в Лондоні; Кевін Мау, старший креативний директор компанії Boeing та інші.

Academy DTEK була обрана із кількох сотень учасників і буде змагатися у категорії «Public Space Design» з 12 проєктами зі всього світу.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
(1/14)

Бізнес-платформа Academy DTEK спеціалізується на корпоративній освіті та підготовці співробітників держсектора. Дизайн-проєкт перегукується з цінностями компанії, є екологічним і зносостійким (прохідність за рік — 200 тисяч студентів). Аудиторії — мобільні та можуть адаптуватися під різні завдання й кількість слухачів. Щоб не набридали через тиждень і вчитися було в радість. Понад 3 000 кв м проєкту були реалізовані студією усього за 6 місяців.

Інтер’єр ресторану Fujiwara Yoshi від української студії змагатиметься в категорії «Restaurant Design» з 21 проєктом.

image
image
image
image
image
image
image
(1/7)

Fujiwara Yoshi — японський ресторан з українською душею. Це 800 квадратних метрів лабіринту, створеного для того, щоб заблукати у величі японської культури і навіть не намагатися знайти вихід. Тут естетика вальсує з функціональністю, сопілки стали світильниками, квіти ростуть зі стелі, а мох — в тарілках. Це місце, щоб затримувати погляди, тамувати подихи і смакувати Японією.

“Більше 10 років знадобилось мені і моїм колегам на те, щоб у світі український дизайн почали сприймати серйозно. І за останні кілька років ринок дійсно зробив колосальний стрибок. Наші студії перемагають у найпрестижніших міжнародних конкурсах, а впливові міжнародні видання називають український дизайн “новим чорним”, — зазначає засновник студії Сергій Махно.

Наразі триває глядацьке голосування, яке також впливає на результати конкурсу. Переможці будуть оголошені в жовтні на офіційній церемонії в Лондоні. Переглянути та проголосувати за проєкти можна за посиланнями:

Fujiwara Yoshi —https://www.sbidawards.com/finalist/fujiwara-yoshi-restaurant/

Academy DTEK —https://www.sbidawards.com/finalist/academy-dtek/

image image

Media

обговорити
спільний проєкт

Залишити запит
Залишити запит

далі НА
MAKHNO Media

Всі новини
image

Українську бізнес-платформу визнали однією із найкращих в світі

06.05.19

Новини

image

Українська студія дебютує на головній дизайн-виставці Європи

06.03.19

Новини

Drag