background
0%
Звук: вимкнено
image
Новини

Проект студії MAKHNO переміг на престижному світовому конкурсі “The Architecture MasterPrize”

image

Інтер’єр переміг в номінації «Residential» поруч із студіями з Китаю, Сінгапуру та Америки. Проект столичних апартаментів нагородили за втілення виняткового японського стилю вабі-сабі, екологічний підхід у застосуванні матеріалів та відведення окремого місця мистецтву в сімейному помешканні в центрі столиці України.

Проекти в трьох категоріях (архітектура, інтер’єрний та ландшафтна дизайн) оцінювали ТОП-50 професіоналів зі всього світу. Серед цьогорічних членів журі: представники Dezeen, Designboom, University of London, Birmingham City University, Yale University, Princeton University.

Одна з суддів The Architecture MasterPrize 2018 – всесвітньо відома архітекторка та дизайнерка, викладачка European Institute of Design in Barcelona, співзасновниця та креативний директор іспанської студії El Equipo Creativo Наталі Канас Дель Посо, за версією Frame Magazine, входить до 20-ки найбільш впливових дизайнерів світу.

image

Проект квартири Wabi Sabi команда студії MAKHNO  розробила та втілила для родини архітектора та дизайнера, засновника студії Сергія Махно. Реалізований у Києві, площа – 175 кв м + терраса 73 кв м. Минулого року також став фіналістом конкурсу SBID.

«Про перемоги на конкурсах такого рівня ще кілька років тому ми могли тільки мріяти. У цьому проекті я об’єднав японську філософію вабі-сабі, українські традиції, сучасне мистецтво та родинний затишок. Стіни, наприклад виконані в технології, яку наші прадідусі-прабабусі використовували у хатах-мазанках. Вся моя сім’я обожнює цю квартиру, хоча колись дружина плакала, що не хоче жити в «землянці». І я вдячній своїй сім’ї та команді, що разом ми ризикуємо і створюємо щось дійсно нове і цікаве», – розповідає Сергій Махно.

Цьогорічна церемонія нагородження відбудеться у відомому архітектурному проекті Френка Гері – музеї Гуггенхейма, що в іспанському місті Більбао.

image
image image

Media

обговорити
спільний проєкт

Залишити запит
Залишити запит

далі НА
MAKHNO Media

Всі новини
image

Втрачайте голову від краси: нова рекламна кампанія від студії MAKHNO

31.10.18

Новини

image

Український дизайн у Нідерландах: крісло для ботанів і вази-мандрівники

06.10.18

Новини

Drag